Ruosniemen ruokaviikot käynnissä! Huippukokki Benjamin Frostell kehitti reseptit Ruosniemen oluiden kumppaniksi

Ruosniemen ruokaviikot käynnissä! Huippukokki Benjamin Frostell kehitti reseptit Ruosniemen oluiden kumppaniksi

Kun vuoden luomukokki 2016, Bocuse d´or -ehdokas Benjamin Frostell ja Ruosniemen Panimon oluet saatettiin samaan tilaan, syntyi reseptejä, jollaisia ei ole ennen koettu. Yhdistimme käsintehdyt laatuoluet ruokaan – näin syntyi Ruosniemen ruokaviikot, jotta oluen ystävät voivat nauttia oluista täydellisenä kokonaisuutena ruuan kanssa.

Voiko porilaisen keksiä uudestaan? Miten taittuu Arkkitehdiltä nuudelikeitto tai Pikkupomolta tacot? Tutustu resepteihin ja ota selvää! Joka viikko julkaistaan kaksi uutta reseptiä.

Reseptit löydät täältä: kamppis.fi/ruosniemenpanimo

RUOSNIEMEN PANIMON OLUT TAAS MITALEILLE KANSAINVÄLISESSÄ OLUTKILPAILUSSA

TIEDOTE 22.11.2017 – VAPAA JULKAISTAVAKSI HETI

RUOSNIEMEN PANIMON OLUT TAAS MITALEILLE KANSAINVÄLISESSÄ OLUTKILPAILUSSA

Arkkitehti #000000 IPA pokkasi hopeaa arvostetussa Brussels Beer Challengessa Belgiassa.

Palkinnot jaettiin maanantaina 20.11.2017 Ghentissä. Kilpailuun osallistui yli 1500 erilaista olutta 40 eri maasta. Kilpailun raati koostui 85 kansainvälisestä olutalan ammattilaisesta.

Ruosniemen Panimo etsii Piirimyyjää

Ruosniemen Panimon kunnianhimoisena tavoitteena on saattaa maailmalle paljon nykyistä enemmän insinöörien panemaa olutta. Pienpanimon pyörittäminen on joskus yhtä hässäkkää ja nyt onkin viimeistään tullut aika myöntää, ettei nykyisen porukan rahkeet riitä kaikkeen. Etsimmekin nyt joukkoomme alaan intohimoisesti suhtautuvaa myynnin ammattilaista, ehtaa Piirimyyjää.

Insinöörien​ ​panemaa​ ​olutta​ ​omalla​ ​etiketillä​ ​-​ ​näin​ ​se​ ​käy

Saamme​ ​varsin​ ​usein​ ​tiedusteluja​ ​oman​ ​oluen​ ​tekemisestä​ ​firman​ ​juhliin,​ ​yhdistyksen vuosijuhlaan​ ​tai​ ​muuhun​ ​merkittävään​ ​tapahtumaan.​ ​Mielellämme​ ​näitä​ ​teemme, ​alla​ ​tietoa siitä​ ​miten​ ​homma​ ​parhaiten​ ​onnistuu.

1 2